Шоуто за таланти приключи, а наградата според гласовете на зрители

...
Шоуто за таланти приключи, а наградата според гласовете на зрители
Коментари Харесай

България търси талант приключи с победа на 6-годишния Стефан

Шоуто за гении завърши, а премията съгласно гласовете на фенове и аудитория отиде при един дребен и доста надарен участник. Стефчо е едвам на 6 години, само че още с появяването си на сцената впечатли с заложба и сексапил.
Споделя, че свири на гайда, откогато се помни, обича музиката. Знае да свири от татко си, който го е учил, само че самичък признава, че към този момент дребният му наследник е даже по-музикален от него. Казва, че детето може да изсвири доста и разнообразни мелодии, прави го с лекост, носи го в себе си.

Гайдата е сложен инструмент, само че Стефан както загатна и самият той по никакъв начин не се тормози от сцената, даже на финалите на България търси гений, момчето споделя, че е бил спокоен и е показал музиката си без да бъде нервозен или обезпокоен. дребния чаровник се трансформира бързо в обичан за журито, само че несъмнено и с гения си той справедливо си завоюва премията. Цели 34 % от феновете са дали симпаниите си към Стефчо. Сле днего се класираха представителите на читалище Наука.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР