Шоуто на Николаос Цитиридис прави отчаяни опити за рейтинг, но

...
Шоуто на Николаос Цитиридис прави отчаяни опити за рейтинг, но
Коментари Харесай

Цитиридис удари дъното в стремежа си за рейтинг

„ Шоуто на Николаос Цитиридис ” прави обезверени опити за рейтинг, само че без триумф. Предаването, което не може да се похвали с доста фенове, доближи дъното в устрема си за малко популярност. От екипа на гърка измислиха нова графа – „ Приказки за лека нощ с Вели Георгиева ”. Въпросната персона е известна в интернет със скандалните си клипове и формалната си цена от 500 лв. за 10-часови еротични занимания.

Зрителите видяха по какъв начин брюнетката направи собствен прочит на класиката на Шарл Перо – „ Пепеляшка ”.  В „ приказката ” Вели приказва за краставици, неудовлетвореност, цици, силикон, свирки, дезодоранти и отверки и това се случва в 22,40 ч.. Очакваше се вулгарният и тъп роман да пожъне триумф измежду аудиторията на частната медия, само че вместо това провокира само негативни мнения. „ С какво тъкмо е известна тази, с изключение на с порно клиповете си? Не би трябвало да издигаме такива хора ”, считат по-голяма част от феновете на Би Ти Ви.

Георгиева е известна с голите си фотоси и вулгарните си видеа. Тя има профил в интернет платформа, където качва порно клипчета и всеки може да ги види против възнаграждение. „ Уикенд ” откри едно от най-известните й къси филмчета. Във видеото Вели е при механик, който си търси изгубената отвертка. Палавата госпожица настоятелно го пита дали му би трябвало, взема решение въпреки всичко да му покаже къде се намира и да си я вземе сама. От клипчето се вижда, че инструментът за завиване и отвиване на винтове се намира натъпкан в задника на брюнетката, като в детайлности се виждат интимните част на девойката. Би Ти Ви очевидно желаят да създадат звезда еротичната моделка, която се радва на забележителен интерес измежду почитателите на порното.

„ Тъжното е, че от ден на ден и повече девойки на запад избират да продават свои голи фотоси и порно клипчета при навършване на пълноправие. Лесни пари, само че за сметка на  цялостен честен крах. Да си на 28 и единствения ти метод да си вадиш хляба да е посредством това да си показваш гениталиите, е жалка картинка. И не се заблуждавай - околните ти не те поддържат, вътрешно те считат за цялостно отчаяние, просто не ти го споделят. Никоя майка и никой татко не би се гордял с това по какъв начин щерка им се разголва пред непознати за пари ”, ядовит е млад мъж.

Родните малките екрани направиха звезди няколко Златки,  Динко от Ямбол и още редица други сходни, само че като че ли с Вели Георгиева чашата преля, тъй като публично популяризират младо момиче, което изкарва прехраната си с тялото си. „ Толкова ли няма млади кадърни публицисти или девойки, които да водят някоя забавна графа, че опраха до тази? ”, възмущава се зрителка на Би Ти Ви и се надява от малкия екран да си вземат поука и да махнат от шоуто клетото неразбирателство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР