Шоуто на Елън Дедженерис отбелязва своя край след 19 години.Водещата

...
Шоуто на Елън Дедженерис отбелязва своя край след 19 години.Водещата
Коментари Харесай

След 19 години: Елън Дедженерис се сбогува с шоуто си

Шоуто на Елън Дедженерис отбелязва своя край след 19 години .

Водещата публично завърши фотосите в края на април и показа: „ Имаше интервал от няколко месеца, през които плачех всеки ден “, сподели тя пред The ​​Hollywood Reporter. "Бях в действителност прочувствена, макар че това беше моят избор и това е верният избор. Знаех, че е време да приключа това и да върша нещо друго, само че въпреки всичко беше в действителност прочувствено. "

Емоциите ѝ се ускориха, откакто през 2019 година Warner Bros. организираха следствие на шоуто за изказвания за токсично работно място. Елън сподели, че е обмисляла да приключи шоуто още тогава, само че е някой я е убедил да продължи да снима още три години.

Take a look at Ellen DeGeneres' most memorable TV show moments.
— TMZ (@TMZ)
Тя съобщи: "Преминаваш през някои неща в живота и просто продължаваш да се учиш и да растеш. Ето по какъв начин би трябвало да виждам на това. "

Елън добави: „ Ще ми липсва да се дръзвам всеки ден с всички хора, които станаха моето семейство “.

За да се приготви за прочувственото прощаване, тя се обърнала за съвет към някогашната водеща на токшоу Опра Уинфри. Уинфри е споделила: „ Не прави нищо в продължение на една година. Без значение какъв брой добра е офертата, просто си почини за една година “.

"I got a little emotional backstage. "

Oprah Winfrey joined "The Ellen DeGeneres Show " during its final week on air and reminisced about what it was like to wrap her own show in 2011.
— CNN (@CNN)
Елън приела съвета, макар че към този момент има няколко оферти.

Последният епизод на Шоуто на Елън Дедженерис се излъчва на 26 май.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР