Шокиращи разкрития за причините за Втората световна война от автора

...
Шокиращи разкрития за причините за Втората световна война от автора
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за Втората световна война в нова книга

Шокиращи разкрития за аргументите за Втората международна война от създателя на Ликвидирането на Русия. Очаквайте на 7 май от издателство Хермес. Николай Стариков е съветски публичен и политически деятел, журналист и известен блогър. Заема поста търговски шеф на Канал 1 – Санкт Петербург. Автор е на документални книги за новата съветска история и геополитиката.

Тезите му провокират полюсни реакции – от възторжени мнения до извънредно отрицателни мнения. Изявен националист и безапелационен оратор, Николай Стариков е извънредно спорна персона с голям брой и последователи, и критици. Самият той се дефинира като реакционер, покровител на православните полезности и съперник на болшевишката концепция, либерализма и политическата и културна инвазия на Западна Европа и Съединени американски щати.

След шокиращите разкрития за социалнополитическите разтърсвания в Русия след Първата международна война, Николай Стариков се завръща с праволинеен разбор на аргументите за експлоадирането на Втората международна война. Твърдо решен да запълни изчезналите празнини в историческите проучвания, той показва провокативна, основаваща се на обстоятелства и документи интерпретация на събитията, довели до една от най-големите нещастия в международната история.

Стариков още веднъж не се опасява да задава неуместни въпроси, да показва пукнатини в формалните версии, да изнася смущаващи обстоятелства. За следващ път той изважда нескрито дълго защитавани истини, с цел да попълни изчезналите елементи в действителната картина на събитията. Той безапелационно повдига завесата на международната политическа сцена, с цел да изобличи подмолните схеми и дипломатическите интриги.

„ Тази книга не е за Великата отечествена война. Тази книга не е за Втората международна война. Тук няма да намерите точни данни за броя на танковете, оръдията и самолетите в противоборстващите армии. Няма да подлагаме на обстоен разбор сраженията и борбите по море, въздух и на сушата. Тази книга не е биография на Адолф Хитлер или точно проучване на историята на Националсоциалистическата работническа партия на Германия.

Няма да се задълбочаваме в тъмните глъбини на нацистката идеология и точно да броим безбройните жертви на фашистките палачи. Тази книга е за друго. Тя е за тези, които направиха тази война допустима. Тя е за тези, които даваха пари на Хитлер и на партията му. Тя е за тези, които й помогнаха да пристигна на власт.

Тя е за тези, които им предоставяха оръжие, нови територии и увереността в личната им мощ. За тези, които имат всички учредения да седят на подсъдимата пейка и да споделят с водачите на фашистка Германия отговорността за техните невиждани закононарушения. Тази книга ще ви опише за същинските заговорници и подбудители на най-страшната война в човешката история “, споделя създателят Николай Стариков.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР