Шльонск (Вроцлав) е близо до привличането на Георги Минчев от

...
Шльонск (Вроцлав) е близо до привличането на Георги Минчев от
Коментари Харесай

В Полша: Шльонск плака 500 000 евро на Локо за Георги Минчев

Шльонск (Вроцлав) е покрай привличането на Георги Минчев от Локомотив Пловдив, заяви локалният уебсайт meczyki.pl. Изданието твърди, че страните са постигнали сделка за изискванията на контракта и футболистът е предстоящ в Долна Силезия в идващите дни. Това значи ли, че треньорът Яцек Магиера ще се лиши от услугите на голмайстора си Ерик Еспозито, който ще бъде продаден.



Получихме известие от България, че диалозите с Минчев, който към този момент беше упоменат като евентуален състезател в Силезия, са доста напреднали и се форсираха през последните дни. Футболистът се е договорил за изискванията на 2,5-годишен контракт, който също има алтернатива за удължаването му с една година, разгласи журналистът Томаш Влодарчик.

26-годишният футболист е с доста положителни физически условия (висок 186 см) и този сезон може да се похвали с в действителност солидна статистика. В българското състезание той означи 10 гола в деветнадесет мача и добави три в конкуренцията за купата.

Договорът му изтича след година и половина и Шльонск би трябвало да заплати над половин милион евро за правата на Минчев, твърди meczyki.pl. Сумата няма да е проблем за клуба от Силезия, който през този трансферен прозорец изпълни касата си с продажбата на Матеуш Прашелик, който отиде в Hellas Verona за два милиона евро.

Кандидат за подписа на Георги Минчев е и втородивизионният турски Коджаели, само че предлаганата сума е надалеч по-малка от споменаваната от полското издание.
Свързани вести Тим от Турция изиска Георги Минчев от Локо
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР