Широко коментирана е темата за дъщерята на Анджелина Джоли и

...
Широко коментирана е темата за дъщерята на Анджелина Джоли и
Коментари Харесай

Лоша майка ли е Меган Фокс

Широко коментирана е тематиката за дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит - Шайло, която освен обича да се облича в мъжки облекла, само че и която съгласно някои източници даже обмисля промяна на пола.
 Анджелина Джоли, Брад Пит, Шайло Джоли Пит и решението за промяна на пола
Какво решение взе дъщерята на Анджелина Джоли и Брад Пит

И какво ще се случи с Шайло Джоли Пит

С пристрастия към облеклата на противоположния пол се оказаха и децата на още някои други известни персони. През февруари 10-годишният наследник на Наоми Уотс Самюел Кай също беше видян да се разхожда в Ню Йорк с майка си, облечен в риза с обилни ръкави и разнообразни цветни нюанси.

През октомври 2018 година и дребния наследник на Чарлийз Терон носеше дреха, която подобаваше повече за момиче.

Към групата на децата на холивудските звезди, които явно не считат, че би трябвало да има някакво разграничение на половете във връзка с това по какъв начин се обличаме и изглеждаме, или казано с други думи да бъдат джендър неутрални, се причисляват и децата на Меган Фокс.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от GM NEWS (@gm__news_) на Юли 15, 2019 в 8:45 PDT

Актрисата и синовете ѝ бяха снимани от папараци, до момента в който се разхождат по улиците на Лос Анджелис. На фотосите, които се появиха и в Instagram, се вижда, че момчетата са с дълги коси и са облечени в женски облекла.

Единият носи къси панталони и тениска, които наподобяват повече на облекло от дрешника на някое момиченце, до момента в който по-големият наследник на актрисата даже е поставил рокля.

Докато гледаме въпросната фотография и си припомняме сходни случаи с децата и на други известни персони, няма по какъв начин да не се запитаме дали е въпрос на по-екстравагантен усет и полово тъждество, или има нещо сбъркано в цялата работа.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР