Shiba Budz (BUDZ) се превърна в уникален участник в крипто

...
Shiba Budz (BUDZ) се превърна в уникален участник в крипто
Коментари Харесай

Chainlink си партнира с известни компании, а Shiba Budz предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема

Shiba Budz (BUDZ) се трансформира в неповторим участник в крипто бранша, който предлага неограничени благоприятни условия посредством своята новаторска екосистема.

Като употребява блокчейн технологията, Shiba Budz (BUDZ)  революционизира игралната промишленост, създавайки път освен за геймърите, само че и за новодошлите в света на криптовалутите.

В тази публикация ще разгледаме по какъв начин Shiba Budz (BUDZ) дава неограничени благоприятни условия посредством своята екосистема и по какъв начин се движи в вярната посока с непрекъснатите си старания за развиване.

Shiba Budz: Подсилване на децентрализираните игри

Shiba Budz (BUDZ) употребява блокчейн технологията за възстановяване на процедурите за игри и създаване на верижни пазари за безвредни и транспарантни транзакции, с цел да насърчи децентрализираните игри.



Shiba Budz (BUDZ) се ангажира да децентрализира меме игрите и да вкара междуверижна оперативна съгласуемост, с цел да могат други игрални общности да се възползват от тяхната среда. Тази отвореност разрешава по-голяма потребителска база, което усилва ликвидните басейни за интервенциите на платформата.

Портфейлът TreeHouse: Врата към екосистемата на Shiba Budz

Портфейлът TreeHouse Wallet е основен съставен елемент на екосистемата на Shiba Budz (BUDZ) . Потребителите могат елементарно да получат достъп до този портфейл, който не е натрапен, посредством магазините за приложения, като им дава цифрова платформа за присъединяване в игрите на TreeHouse.

Портфейлът TreeHouse Wallet включва функционалности като DeFi интеграция и работи като сигурен канал за заплащане в допълнение към това, че разрешава на клиентите да проучат други финансови вероятности в криптовалутната промишленост. Както за геймърите, по този начин и за начинаещите, този комфортен за прилагане портфейл разкрива цялостен нов свят от благоприятни условия.

Play-to-Earn моделът: Печелене на пари в действителния свят посредством игри

Компанията Shiba Budz (BUDZ) усъвършенства play-to-earn метода в своята платформа за игри TreeHouse. Това значи, че като вземат участие в игри в границите на екосистемата, играчите могат да получат стойност в действителния свят посредством блокчейн токени. Shiba Budz (BUDZ) подсигурява, че собствеността е открита и валидирана посредством токенизиране на активи в игрите, осигурявайки избран тип отбрана на интелектуалната благосъстоятелност. Смарт договорите се оправят с компенсацията автоматизирано, когато активите се търгуват или употребяват в нови игри, като дават на играчите непрекъснати изгоди.

Chainlink (LINK): Сключване на партньорства и увеличение на известността

Докато Shiba Budz (BUDZ) се концентрира върху революционизирането на децентрализираните игри, Chainlink (LINK) прави обилни стъпки в обезпечаването на партньорства с известни компании. Тези партньорства освен усилиха експозицията на Chainlink (LINK), само че и проправиха пътя за повече благоприятни условия в крипто пространството.

Децентрализираната оракулска мрежа на Chainlink (LINK) подсигурява, че данните от действителния свят могат да взаимодействат несъмнено и надеждно със смарт контракти, което я прави скъпо допълнение към екосистемата.
Например, с цел да се съпостави с други крипто компании, които поддържат надеждността и прозрачността в региона на цифровите активи, Chainlink (LINK) се причисли към основаната в Лондон счетоводна компания Harris & Trotter LLP, която ще работи като нейн инспектор за всички инспекции за доказване на запасите (Proof-of-Reserve).

Заключение

Екосистемата на Shiba Budz (BUDZ) предлага благоприятни условия за геймърите и новодошлите в света на криптовалутите посредством новаторския си портфейл TreeHouse Wallet, “play-to-earn ” модела и транспарантната среда за игри.

След като Chainlink (LINK) си обезпечи партньорства и усили експозицията си, позицията на Shiba Budz (BUDZ) като водещ състезател в промишлеността на крипто игрите се затвърждава с помощта на нейното непрестанно развиване и капацитет за партньорства.

Регистрирайте се и се присъединете към общността посредством уеб страницата:   https://shibabudz.org/

Връзки към обществените медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E   и X (Twitter):   https://twitter.com/ShibaBudz


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР