Шестото чувство или интуицията ни подсказва как да направим така,

...
Шестото чувство или интуицията ни подсказва как да направим така,
Коментари Харесай

Лесни начини за развиване на интуицията: Ще започнете да предусещате събитията и ще сте винаги подготвени за обратите на съдбата

Шестото възприятие или интуицията ни подсказва по какъв начин да създадем по този начин, че да предчувстваме събитията и по този метод да бъдем подготвени за обратите на ориста.
Нашите другари страстите
Преди да отговорим на въпроса в заглавието на публикацията, да разберем за какво ние желаеме да развиваме интуицията?
Отговора е може би да се подготвим за вероятните проблеми по овреме, само че задачата на индивида е да се научи умерено да приема, че в живота му ще има издигания и падения, болежка и наслада, хубаво и неприятно. Като предписание човек би трябвало да се научи да цени актуалният миг, а не когато всичко свърши.
Ако нашият прочувствен декор е неприятен то тогава и нашата вътрешен глас ще е в ниските трептения на недоволството. Това положение на индивида ще му пречи да вижда и позитивните вероятности на обстановката.

Преди всичко би трябвало да се осъзнае, че имаме няколко разновидността за развиване на събитията, само че ние виждаме единствено този които най- доста подхождат на нашите трептения. За това е нужно да поддържаме спокоен прочувствен декор и да не изпадаме в крайности.
Наблюдавайте своето тяло
Желателно е всеки ден да се прави гимнастика. Особено скъпа за развиване на интуицията е положителната походка. Работата е там, че тялото може да оказва помощ или да пречи при развиването на интуицията. Съществуват изрази като,настръхна ми кожата или студени тръпки ме побиха. Започвайки деня с физически извършения, вие се поддържате в боева подготвеност и активизирате своето естествено възприятие или усет.

Случайните вести дали са в действителност инцидентни?
Следващата крачка към развиване на интуицията е да разберете, че живота ни приказва посредством разнообразни начини.Така да вземем за пример вместо да мърморите, че не знаете по какъв начин да заработите повече пари. Изчистете вашият прочувствен декор и попитайте живота за това ваше предпочитание и знайте,че отговора ви ще бъде даден.
Не се чудете в случай че сътрудник или ваш другар заприказва за това,че му е необходим сътрудник за нов план. Отговора ще пристигна рано или късно, само че за това ви би трябвало да сте бдителни при всички житейски обстановки.

Обърнете внимание на вашите сънища
Още един ключ за развиване на интуицията са сънищата. Не постоянно ще ви е нужно професионално пояснение. На вас ви е нужно да запомните чувствата и страстите, които е провокирал при вас съня.
Една моя клиентка мислела над въпроса нужно ли е да се срещне по работа с човек, които познава незадълбочено. По време на сън и се присънил един кино герои, които измамвал хората. След това съновидение се отнесла към тази среща доста деликатно и се оказало, че нейните съмнения са били основателни.

Бъдете открити
Не живейте с предразсъдъци. Даже в случай че вие сте на 100 % уверени, че сте прави се постарайте да изслушате и разберете доводите на съперника си. Възможно и посредством него ориста да ви даде някаква значима информация.
Уважавайте себе си и следете за своите усеща и страсти, имено от тях зависи какви събития ще ви сполетят. Бъдете бдителни към всичко ставащо с вас или около вас и вашата вътрешен глас ще се развие.
Инфо: occult-times

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР