Шестима души са загинали, а трима са били ранени при

...
Шестима души са загинали, а трима са били ранени при
Коментари Харесай

Шестима загинаха при катастрофа на магистралата от Истанбул за Одрин

Шестима души са починали, а трима са били ранени при тежка злополука на автомагистралата от Истанбул за Одрин, съобщи турската телевизия НТВ. 

Инцидентът е станал в следобедните часове в региона на община Силиври, окръг Истанбул, откакто водачът на камион е изгубил надзор над транспортното средство и е навлязъл в насрещното платно. Камионът се е блъснал в два автомобила.

На място са изпратени пожарни екипи, коли за спешна помощ, полиция, чиновници на Дирекцията за ръководство при бедствия и изключителни обстановки. Ранените са признати в разнообразни лечебни заведения в региона.

Заради случая придвижването по автомагистралата е било лимитирано в едната лента.

Засега не е известна националността на починалите и ранените.

От Генералното консулство на България в Истанбул споделиха за Българска телеграфна агенция, че няма постъпила информация за починали или ранени български жители.
ИЗБРАНО  Екипът на Лайф Екипът на " Откраднат живот ": Не сме виждали следи от принуждение върху Диана Димитрова 16394  Григор отпадна мъчително в конфликт на двама софийски първенци в Маями Корнер Григор отпадна мъчително в конфликт на двама софийски първенци в Маями 6606  Най-голямата фабрика на ИКЕА в Русия бе купена от локална компания Бизнес Най-голямата фабрика на ИКЕА в Русия бе купена от локална компания 5647  Съединени американски щати ги употребява единствено на 70 км от Кюстендил: Ядрено оръжие ли са снарядите с обеднен уран? IT Съединени американски щати ги употребява единствено на 70 км от Кюстендил: Ядрено оръжие ли са снарядите с обеднен уран? 15469  Самуел Финци разкрит до кръв в Народния спектакъл Impressio Самуел Финци разкрит до кръв в Народния спектакъл 3303  Бялата и Черната кралица на твоята шахматна дъска URBN Бялата и Черната кралица на твоята шахматна дъска 10830  Поредната перла на Катар - хотел с форма на два великански меча и 18-каратово злато Trip Поредната перла на Катар - хотел с форма на два великански меча и 18-каратово злато 4193  Перфектният домакински козунак малко по малко Вкусотии Перфектният домакински козунак малко по малко 7476  Меркурий минава в Овен: Използвайте нарасналата сила във ваша изгода Zodiac Меркурий минава в Овен: Използвайте нарасналата сила във ваша изгода 2793  Рязко захлаждане, плевел вятър и негативни температури от на следващия ден Времето Рязко захлаждане, плевел вятър и негативни температури от на следващия ден 4439

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР