Шефовете на службите лаконични за черния печат на Костадин Костадинов.

...
Шефовете на службите лаконични за черния печат на Костадин Костадинов.
Коментари Харесай

Костадинов за черния печат: Нали не очаквате да излязат и да кажат: Да, ние бяхме

Шефовете на службите сбити за " черния щемпел " на Костадин Костадинов. Това съобщи самият той след чуването в Народното събрание на ръководителите на Държавните организации " Национална сигурност ", " Разузнаване " и " Военно разузнаване ".

Преди дни Костадинов упрекна службите в изменничество, а от  " Продължаваме промяната " желаеха да схванат всички подробности около случая. Изслушването беше закрито за медиите, водачът на " Възраждане " съобщи, че от страна на " Продължаваме промяната " не е имало никакви питания в залата. Костадинов добави още, че съветски сътрудници няма в българския парламент, има хора с досегашно канадско поданство.

" От ДАР отхвърлиха информация, бяха извънредно сбити. Аз не съм очаквал някаква друга линия на държание на службите. Нали не очаквате да излязат и да кажат: " Да, ние бяхме ", попита Костадин Костадинов. Той разяснява и войната в Украйна:

" Абсолютно неприемливо е да замесваме България във война. Когато Полша предложи да даде на Съединени американски щати военна техника и Съединени американски щати да я предадат на Украйна, Съединени американски щати отхвърлиха. Суперсилата на света отхвърли да направи това нещо, а в същото време кара България да дава техника. Вярно е, че България не е самостоятелна страна, а американска колония, само че въпреки всичко би трябвало да има остатъчен детайл на инстинкт за самозапазване в хората, които ръководят страната. Ако в събота, при визитата на американския министър на защитата, се заприказва нещо в тази посока, ние ще организираме доста съществени съответни ответни дейности ", съобщи Костадинов, цитирън от Българска национална телевизия.

Ако имаме роля в тази война, тя би трябвало да е посредническа, счита водачът на " Възраждане ".

" Дори президентът стартира да повтаря след нас 10 дни по-късно. В момента договарянията се водят на турска територия, вместо да са в България и да извлечем помощ за нашите сънародници – българите в Украйна и Русия, нищо сходно не се случи ", разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР