Шефът на Заубер Фред Васьор не е губил нито миг,

...
Шефът на Заубер Фред Васьор не е губил нито миг,
Коментари Харесай

Заубер не желаят да са Б отбор на Ферари


Шефът на Заубер Фред Васьор не е губил нито момент, с цел да разсъждава по офертата на Хонда за доставка на мотори през 2018. Той отказал на японската компания безусловно 1 час след началото на първия му работен ден. "На 17 юли в 9:00 започнах, а срещата беше в 10:00 " сподели Васьор. "Да смениш доставчика на мотори си е тежка задача, а Хонда на всичкото от горната страна не бяха в добра форма. "

Шефът на Заубер добави, че още по-голям бил фактът, че тимът му употребява скоростна кутия от Макларън. Те от своя страна се разделиха с Хонда и надлежно са посъветвали швейцарския отбор да не се обвързват с японците. "Представете си, в случай че през днешния ден трябваше да желая от Макларън скоростната кутия за Хонда. Пълен призрачен сън " съобщи Васьор.

Миналия сезон Заубер употребиха остарелия мотор на Ферари от 2016 и приключиха последни в шампионата за първи път в своята история. Сега, като част от договорката с Алфа Ромео, които са част от портфолиото на Фиат, също като Ферари, италианската компания е съгласна да дава настоящата версия на техния мотор.

Въпреки това, Васьор акцентира, че тимът му няма никакво желание да се трансформира в "Б тим " на Ферари. "Просто би трябвало да построим нещо положително въз основата на общ метод и взаимно единодушие. Имаме потребност от близки връзки, само че аз не желая да си закупувам Ферари, единствено тъй като би трябвало да задържа тяхното ноу-хау " приключи той.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР