Шефът на НАП – Пловдив се е опитал да прикрие

...
Шефът на НАП – Пловдив се е опитал да прикрие
Коментари Харесай

След катастрофата с жертва: Опитал ли е шефът на НАП-Пловдив да прикрие сина си?

Шефът на Национална агенция за приходите – Пловдив се е опитал да прикрие сина си Ивайло Найденов, откакто той блъсна с колата си и умъртви 77-годишна жена в града под тепетата. Впоследствие 20-годишният юноша е направил цялостни признания. Тестовете за алкохол и опиати, направени на Найденов след злополуката, били негативни.
Найденов има 13 нарушавания за шофиране с превишена скорост, без колан и за лишаване преимущество на пешеходец на пешеходна пътека. Около половин година, откакто получава брошура, тя му е отнета за три месеца за каране с висока скорост. В момента е на независимост под гаранция от 10 000 лв..
В ефира на „ Здравей, България” дъщерята на жертвата прикани очевидци на случая да приказват. Николина Русева изясни, че на мястото, където е починала майка й, срещнала момче, което признало, че е видяло случилото се. То обаче отхвърля да отиде в полицията.
„ Притесняваме се казусът да не се потули. А ние желаеме правдивост. За нас тя се показва в това на момчето да му бъде отнета книжката за цялостен живот. Ако го вкарат в пандиза, той няма да се поправи. Може даже да стане и по-лошо”, показа Русева в ефира на NOVA.
Тя сподели още, че никой от фамилията на отговорния водач не е потърсил околните на убитата жена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР