Шефът на детско-юношеската школа на ФК ЦСКА 1948 Методи Деянов

...
Шефът на детско-юношеската школа на ФК ЦСКА 1948 Методи Деянов
Коментари Харесай

Още едно голямо име напуска ФК ЦСКА 1948?

Шефът на детско-юношеската школа на ФК ЦСКА 1948 Методи Деянов ще напусне клуба, твърди " Тема Спорт ". Той бе назначен на поста през месец юли 2022. Пред разлъка със столичани е и спортният шеф Кирил Котев. Той един път към този момент бе освобождаван от поста, а след това бе върнат, само че в този момент още веднъж ще поеме към изхода. Предстои да се разбере каква ще е ориста и на оперативния шеф Стойчо Младенов, който преди година и половина разгласи, че се отдръпва от треньорска активност. 

В края на 2022 година от клуба си потеглиха Любослав Пенев и Радослав Здравков. Тогава напусна и Методи Томанов, който бе поканен за селекционер. През лятото на предходната година ЦСКА 1948 се раздели и с трима скаути, а отделът, в който са работили, бе закрит. Част от него бяха Галин Иванов, Апостол Попов и Йордан Минев. Те също са свързани в кариерите си с " алените ". Дългогодишният капитан на ЦСКА Тодор Янчев също мина за малко през Бистрица, само че и той към този момент не е там.

През тази зима ФК ЦСКА 1948 се раздели към този момент някои съществени играчи като Симеон Петров, Георги Русев, Стив Фуртадо и Рууни Ева. 
 ФК ЦСКА 1948 следи огромен египетски гений
ФК ЦСКА 1948 следи огромен египетски гений

Мидо Амр играе като плеймейкър
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР