Шефът на Apple разбрал това, благодарение на нова функция в

...
Шефът на Apple разбрал това, благодарение на нова функция в
Коментари Харесай

Тим Кук се упрекна, че ползва твърде много iPhone

Шефът на Apple схванал това, с помощта на нова функционалност в iOS 12

Тим Кук имал неправилна визия за това какъв брой постоянно употребява своя iPhone

Интересен коментар направи шефът на Apple Тим Кук във връзка оповестената през вчерашния ден нова версия 12 на операционната система iOS и по-точно – за добавената в нея функциия Screen Time, която мери времето, прекарано с iPhone.

В изявление за CNN мениджърът на най-голямата ИТ компания в света съобщи като че ли с укор към себе си, че прекарва прекалено много време със своя iPhone. Той схванал това откакто почнал да получава данни от функционалността Screen Time в iOS 12.

Тим Кук акцентира значимостта на новата функционалност – тя разрешава на всеки консуматор на iOS устройства да дефинира тъкмо времето, което прекарва с едно или друго приложение. Така да вземем за пример, той постоянно е считал, че употребява малко своя смарт телефон, само че когато почнал да получава данни от Screen Time, схванал в действителност, че прекарва доста повече от допустимото време с устройствата.

„ Не желая да приказвам съответно, само че прекалено много ”, сподели Кук на журналистически въпрос какъв брой тъкмо време употребява iPhone. По неговите думи, всеки собственик на iOS устройство самичък би трябвало да реши дали да промени нещо в метода си към прилагане на своето мобилно устройство, когато стартира да получава данни от Screen Time.

Screen Time, част от новата мобилна платформа iOS 12, разрешава също на потребителите да настройват устройствата си по този начин, че след приключване на избран интервал от време, дисплеят да блокира.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР