Мартин Стамов и Данаил Карадимов. Снимка: Искра.бг Мартин Стамов е ученик

...
Мартин Стамов и Данаил Карадимов. Снимка: Искра.бг
Мартин Стамов е ученик
Коментари Харесай

Младите таланти на Бургас: Мартин Стамов и Данаил Карадимов покоряват сцената с бойни изкуства

Мартин Стамов и Данаил Карадимов. Снимка: Искра.бг

Мартин Стамов е възпитаник от X клас в СУ „ Епископ Константин Преславски “ в Бургас. Той е един от най-талантливите и сполучливи млади спортисти в региона на бойните изкуства. Той може да се похвали с редица впечатляващи достижения, в това число европейска и балканска купа по японско джиу-джицу в категория „ Файтъри “ за 2022 година и балканска купа в категория „ Дуо “ за 2024 година.

Мартин стартира спортния си път с карате , което тренира в продължение на 9 години. Тази основа му оказва помощ да развие своята техника и дисциплинираност, които по-късно придвижва в джиу-джицу, на което се отдава към този момент 4 години. Неговата непримиримост и отдаденост му печелят самопризнание както на национално, по този начин и на интернационално равнище.

Днес Мартин дружно със своя сътрудник Данаил Карадимов демонстрираха своите умения пред аудитория. Двамата излязоха на сцената и демонстрираха впечатляващи техники от бойните изкуства, които съчетават точност и майсторство.

Публиката беше очевидец на многообразие от техники и комбинации , които разкриха дългогодишния опит и тренировки на Мартин и Данаил. Те демонстрираха освен мощ и скорост, само че и стратегическо мислене и работа в екип, които са основни за триумфа в бойните изкуства.

Мартин Стамов и Данаил Карадимов са образец за младите спортисти, които със своята безрезервност и пристрастеност към спорта въодушевяват и стимулират своите връстници. Техният триумф е доказателство, че с труд и неизменност могат да се реализиран високи цели и да се покорят нови върхове .

Бургас се трансформира в състезателен център: Предстоят три огромни шампионата по плуване, тенис и жиу жицу

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР