Шеф Петров вече премина всички граници, нападайки диетоложката Енджи Касабие.

...
Шеф Петров вече премина всички граници, нападайки диетоложката Енджи Касабие.
Коментари Харесай

Шеф Петров мина всички граници! Разплака поредната жена, а после отряза Вип Брадър, за да...

Шеф Петров към този момент мина всички граници, нападайки диетоложката Енджи Касабие. По извънредно противен метод той й се разкрещя, обиди я, а най-после й сподели междинен пръст, кълнейки: " След години ще бъдеш една свиня! "

Безпардонен и безусловно убеден в правотата си готвачът с нрав на Бай Ганьо даже не опита да се оправдае: " Нещо споделил ли съм? Може ли тя да приказва, че съм бил жена си, децата си? Обидил ли съм я нещо? Тя почна първа! Ето, в този момент щото не приказвам с нея, реве. Диетолог, който яде риба звук с отрови, мозъкът й ще експлоадира. Всичко, което става, е поради храната, която яде! "

Готовата да помогне на всеки Джулиана Гани се намеси и се втурна да успокоява диетоложката: " Всички ни наскърбява и ни оплюва. На мен ми сподели, че танцувам за една бутилка на мъже като него, ти представяш ли си, дето съм с три висши - едно музикално и две други! "

Думите й очевидно не помогнаха, тъй като Енджи се срина и потърси помощ от Вип Брадър: " Не сме пристигнали да се наскърбяваме, той ме обиди доста неприятно, да покаже междинен пръст? Не съм му направила нищо? На годините на татко ми, няма да направя и да го наскърбявам по същия метод, за мен не е мъжка постъпка да обиждаш дами, че не приказвам български. Мисля, че аз се представям в България по доста по-добър метод, в сравнение с той, даже в Ливан се представям като българка, тук ми е домът. "

Последва и наказването - Биг Брадър забрани на Шеф Петров да припарва до кухнята и да демонстрира междинен пръст.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР