Шеф Андре Токев глези световната футболна легенда Христо Стоичков на

...
Шеф Андре Токев глези световната футболна легенда Христо Стоичков на
Коментари Харесай

Топ готвачи глезят Стоичков

Шеф Андре Токев глези международната футболна легенда Христо Стоичков на морето. Камата изкара няколко дни в модерното селце Лозенец, а за неговата софра се погрижиха някои от най-известните готвачи у нас. Излезлият неотдавна от пандиза Токев готви особено за Камата дружно със своите другари и сътрудници Иван Михалчев, Лео Бианки и Таньо Шишков.

Топ шефовете заложиха на азиатска кухня и скариди, а Стоичков остана очевидно удовлетворен от резултата. В типичния си жанр Камата се измайтапи, че слага оценка 8 по шестобалната на известните готвачи. Токев, Михалчев, Лео и Шишков се оказаха огромни почитатели на Камата и не пропуснаха да си създадат серия от фотоси с носителя на " Златната топка ". Всички те бяха облекли тениски с № 8 в чест на най-големия български футболист, който тази година избра да почива на родното Черноморие. По принцип Стоичков обожава българската обичайната кухня, само че с годините привикна и на изискани ястия от занаятчия готвачи.

" Българската храна доста ми липсва постоянно, където и да съм - признава Стоичков. - Не съм придирчив. Най-много ми се похапва скара. Не знам обаче дали повече кюфтетата или кебапчетата са ми по-вкусни. Така и нямам отговор и надали в миналото ще имам. Обожавам шопската салата също. Въобще българската кухня ми е обичана и ми липсва в Маями. " Сред другите обичани обичайни български ястия на Камата са мусака, фасул, сарми и пържени тиквички.

Стоичков ще остане у нас най-малко до 6 септември, когато ще взе участие в благотворителния " Мач на вярата ", проведен от Стилиян Петров. През последните седмици Камата имаше доста задължения у нас, само че въпреки всичко откри време за почивка. Стоичков презарежда батериите, преди да се върне в Маями, където работи в една от огромните локални малките екрани. Камата се трансформира в огромна атракция по родното Черноморие и безусловно през няколко метра бе спиран от почитатели за фотоси. Звездата не отхвърли на никого и театралничи в чудесно въодушевление.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР