Шарл Леклер може да получи нова задвижваща система за Гран

...
Шарл Леклер може да получи нова задвижваща система за Гран
Коментари Харесай

Леклер получава нов мотор в Белгия?

Шарл Леклер може да получи нова задвижваща система за Гран При на Белгия този уикенд, предвидиха няколко анализатори в Италия. Леклер към този момент е стигнал до четвъртия си мотор с вътрешно горене, само че ще му би трябвало още един, с цел да изкара до края на сезона.

Първото такова наказване за Шарл пристигна в Канада, където той получи нова задвижваща система и започва от дъното на колоната, като на финала приключи пети.

Сезонът във Формула 1 рестартира с три следващи надпревари в три уикенда, като две от тях са на бързите трасета “Спа ” и “Монца ”, където мощността е от изключително значение. 
 Леклер си хареса първата половина на сезона Леклер си хареса първата половина на сезона
Все още обаче не е дефинитивно решено за новия мотор на Леклер за “Спа ”. Първо, в отбора ще пробват новия аеродинамичен пакет, който би трябвало да обезпечи по-ниско аеродинамично противодействие и в случай че той работи съгласно упованията, то може и да не се стигне до нов мотор.
 Тост: Леклер е малко по-бърз от Сайнц Тост: Леклер е малко по-бърз от Сайнц
В същото време обаче, последната версия на мотора на Ферари разполага с 15 конски сили по-висока мощ, което ще е значимо както за “Спа ”, по този начин и за “Монца ”. Този мотор към момента не е употребен през сегашния сезон, само че се чака да има значима роля в последните надпревари за годината.
 Ред Бул: Ферари не са по-бързи от нас Ред Бул: Ферари не са по-бързи от нас
Във Ферари бързаха да завършат измененията по задвижващата система, тъй като от 1 септември влиза в действие и замразяването на хибридните системи, тъй че до 2025 няма да могат да се вършат никакви промени по задвиждащите системи.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР