“Шансовете на Хекимян са огромни, защото има мощен екип, едни

...
“Шансовете на Хекимян са огромни, защото има мощен екип, едни
Коментари Харесай

Борисов сънува Хекимян като победител още на първи тур frognews.bg

“Шансовете на Хекимян са големи, тъй като има мощен екип, едни от най-хубавите адвокати, IT експерти. Хекимян може да победи на първи тур ", съобщи още Борисов. 

 

Лидерът на ГЕРБ отхвърли да разяснява нападките на Корнелия Нинова от Българска социалистическа партия, тъй като “побеждавал госпожата 20 пъти на избори ”.

 

Борисов уточни още, че bTV била една от малките екрани, които “работили най-вече против ГЕРБ ”. Спомена митингите, както и името на Васил Божков, който през 2020 година даде изявление за медията. 

 

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е бил обезпокоен от поръчката на Асен Василев, че десницата няма да поддържа претендента на партията. 

 

“А кого ще поддържат? “Възраждане ”, Българска социалистическа партия? Ако е по този начин, в Народното събрание от кого ще чакат поддръжка, откакто нас няма да ни поддържат? “, попита Борисов.

 

По думите му, той е указал на хората си да застанат зад ПП-ДБ на възможния балотаж, тъй като са техни “некоалиционни сътрудници ” и заплаши, че при липса на поддръжка на втори тур, ГЕРБ ще спре да гласоподава с болшинството в Народно събрание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР