Шампионатът в Англия приключи и вече насочваме поглед към следващия

...
Шампионатът в Англия приключи и вече насочваме поглед към следващия
Коментари Харесай

“Контра”: Манчестър Юн или Ливърпул ще е конкурентът на Сити през новия сезон?

Шампионатът в Англия завърши и към този момент насочваме взор към идващия сезон. През миналия Манчестър Сити стана решителен отличник, само че кой ще оспори купата му отсега нататък? Кой всред Манчестър Юнайтед и Ливърпул е с по-големи шансове, откакто експертите смятат тъкмо тези два отбора за най-сериозни претенденти да смъкват от трона отбора на Джосеп Гуардиола? Това беше измежду главните тематики в следващото издание на дискусионното предаване “Контра” , излъчено онлайн в ефира на Sportal TV . Журналистите от Sportal.bg Даниел Любомиров, Васил Сумрачки, Денислав Денчев и Радослав Стойков споделиха своите визии по въпроса.

Предстоящият край за Купата на Англия сред Юнайтед на Жозе Моуриньо и Челси на Антонио Конте беше другият акцент от Острова.

ПОСЛЕДВАЙТЕ " КОНТРА " ВЪВ FACEBOOK

Барселона шокиращо позволи пет гола от Леванте и изниква въпросът дали селекцията на испанския първенец не е сбъркана. И дали каталунците няма да си имат съществени проблеми през идващия сезон? Вижте какво споделиха участниците в полемиката по тематиката.

Големият противник на Барса Реал Мадрид от дълго време мисли единствено за финала в Шампионската лига, което пък дава късмет на запаси като Гарет Бейл да играят по-често. Уелският нападател обаче демонстрира, че е в мощна форма и е разумно да се запитаме дали пък той не би трябвало да е титуляр против Ливърпул?

В Италия първенецът е явен, само че следва пряк конфликт сред Лацио и Интер за последната квота за Шампионската лига.

Пари Сен Жермен има нов треньор, само че дали Неймар ще съблюдава обещанието си да остане в клуба? И дали отборът се нуждае от нови попълнения, с цел да завоюва бленуваната Шампионска лига?

Тази седмица ни чака и финалът в Лига Европа, където Атлетико Мадрид се изправя против Олимпик Марсилия.

Можете да наблюдавате цялостен запис от днешното предаване в прикаченото видео, както и във видеосекцията на Sportal.bg. Предаването се излъчва всеки понеделник от 15,00 часа онлайн в ефира на Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР