Шампионът по скокове във вода Георги Чобанов-Динамото развъртя в кръшни

...
Шампионът по скокове във вода Георги Чобанов-Динамото развъртя в кръшни
Коментари Харесай

Късата пола не я спря: Галена в секси танци с наш шампион

Шампионът по скокове във вода Георги Чобанов-Динамото развъртя в кръшни танци попфолк иконата Галена. 


Аплодисменти  

Динамото безусловно връхлетя на сцената по време на присъединяване на звездата в столичен клуб. С кръшни чупки в кръста той направи зрелищна хореография на песента „ Хавана Тропикана “ пред очите на събралите се посетители в заведението. Малко откакто показва независимо уменията си и получи бурните аплодисменти на публиката, той предложения с взор изпълнителката да се включи в танца му, от което последва зрелищен театър. 

Страст 

Галена и Чобанов се впуснаха в секси ритъма на песента, прилагайки забавни танцови умения, обятия и търкания. Нито късата пола на певицата, нито високите й токчета съумяха да спрат бурните им танци. Динамото остана покрай звездата и й показва няколко професионални стъпки, които тя с лекост усвои доста бързо. Разбира се, танцовата веселба се хареса на гостите в клуба, които ги повикаха на бис. Двойката получи заслужени овации, писа " Телеграф ".

Шоумен 

Георги Чобанов-Динамото е нееднократен републикански първенец по скокове във вода. Той несъмнено е прочут като шоумен в спортните среди, който умее да се забавлява, с доста положително лъчение. В момента е  създател на клуб и треньор по скокове във вода.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР