Шампионът на Африка Сенегал е изправен пред голямо предизвикателство на

...
Шампионът на Африка Сенегал е изправен пред голямо предизвикателство на
Коментари Харесай

Алиу Сисе: Мане ще ни липсва, но трябва да се справим и без него

Шампионът на Африка Сенегал е изправен пред огромно предизвикателство на Световното състезание по футбол без огромната си звезда Садио Мане, който пропуща шампионата поради травма. Това сподели селекционерът на отбора Алиу Сисе на конференция. 

" Жалко за Садио и тима. Неговото неявяване е огромно предизвикателство за мен, тъй като всеки треньор построява тима си към най-хубавия си състезател ", сподели Сисе в навечерието на първия им мач против Нидерландия в понеделник. 

Капитанът на сенегалците Мане оказа помощ на тима да завоюва първата купа от Купата на африканските народи по-рано през годината и беше разгласен за състезател на годината в Африка. Но той пропуща Световното състезание с травма, която получи на мач за клубния си тим Байерн (Мюнхен) по-рано през месеца и претърпя интервенция в четвъртък. 

Сисе сподели, че няма да промени тактиката и чака тимът да се оправи на равнище, макар травмата на Мане. " Той е вторият най-хубав състезател в света, той съставлява африканския континент, както и Сенегал. Получих телефонни позвънявания от целия свят от хора, които са доста тъжни, че няма да гледат Мане. Ще ни липсва, само че би трябвало да се оправим и без него ", сподели Сисе.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР