Шакира и Жерар Пике са имали отворена връзка, преди обвиненията

...
Шакира и Жерар Пике са имали отворена връзка, преди обвиненията
Коментари Харесай

Нови пикантни подробности за връзката между Шакира и Пике

Шакира и Жерар Пике са имали отворена връзка, преди обвиняванията в невярност да доведат до горчива разлъка и следващо съглашение за настойничество над двете им деца. Това твърди изданието Daily Mail.

Бившата двойка удостовери края на 11-годишната си връзка през юни предходната година, малко откакто 36-годишният някогашен футболист на Барселона и Испания Пике беше упрекнат, че е изневерил на 46-годишната певица, напомня vesti.bg.

Пике, който от този момент стартира нова връзка с модела Клара Чиа Марти, по-късно отхвърли изказванията за спекулация, настоявайки, че " няма невярност от негова страна ".

Оттогава испанският ефирен оператор Хосе Антонио Авилес упорства, че някогашната двойка е била във взаимно допустима отворена връзка в продължение на три години преди раздялата им.

" Има съглашение, в което " ти правиш каквото искаш, а аз - каквото желая ", само че пред медиите ние към момента сме двойка ", съобщи Авилес за хипотетичното им съглашение.

Смята се, че изказванията за отворената връзка идват от близкия кръг другари и фамилията на Пике, като се твърди, че мнозина от тях са зашеметени от споменаването на невярност от страна на Шакира.

„ Обкръжението на футболиста беше ненадейно от изказването на Шакира ", добави Авилес. " Той е бил нервиран, когато е схванал за това от пресата. Той беше сюрпризиран от изказването, тъй като този, който поема самодейността, е тя ".

Оттогава Шакира се реалокира в Маями, откакто получи цялостно настойничество над двете им деца, Милан и Саша, и  е сантиментално свързвана с водача от Формула 1 Люис Хамилтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР