Сглобката еволюира, като удари дъното и прерасна в нещо повече.

...
Сглобката еволюира, като удари дъното и прерасна в нещо повече.
Коментари Харесай

Гешев: Сглобката еволюира в интимна коалиция

Сглобката еволюира, като удари дъното и прерасна в освен това. Роди се Интимната коалиция, която решително ни поведе към най-срамния интервал за българския парламентаризъм. Период на непросветеност, непоследователност и безнаказаност.

С такава позиция излезе политическият план на някогашният основен прокурор Иван Гешев " Справедливост за България " във връзка измененията в Закона за домашното принуждение. От партията показват, че единствено за един ден болшинството в Народното събрание е погазило съвсем всички правила на правовата страна.

В позицията се показва, че изключителното съвещание на Народно събрание е било свикано небрежно и под напън от улицата. Приетите промени пък ще влошат доста качеството на правораздаването в България. От Справедливост за България акцентират, че е бил поправен закон, който е бил закърпен с огромен самоувереност единствено преди месец.

Според партията на Иван Гешев поправката в законопроекта е направена без никакво публично разискване, като не е чуто мнението нито на гражданските организации, нито това на съдиите и прокурорите. Бившият обвинител номер едно дефинира двете четения за законопроекта в един и същи ден като неприятна процедура.

Справедливост за България акцентира и неналичието на диспути всъщност по време на изключителното съвещание, като показва, че депутатите очевидно не са знаели какво гласоподават.

Партията не пести рецензии към законопроекта. Приетият текст е неразбираем и изцяло неупотребим. Определението за интимната връзка провокира смях и насмешки от страна на публиката. То сподели, че националните ни представители са функционално необразовани и не са в положение да произведат даже и несъвършен законодателен артикул, допълват от Справедливост за България.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР