Сгъваемите телефони стават все по-популярни. С всеки нов модел, който

...
Сгъваемите телефони стават все по-популярни. С всеки нов модел, който
Коментари Харесай

Honor разработва водещ сгъваем смартфон, който няма конкуренция

Сгъваемите телефони стават все по-популярни. С всеки нов модел, който дава отговор на техническите провокации, от ден на ден хора стартират да се интересуват от тази технология и надлежно нараства броят на производителите, които се надпреварват с нови оферти.

Един подобен производител е Honor – значим състезател в промишлеността. В скорошно изявление основният изпълнителен шеф на Honor, Джао Минг, споделя някои от задачите на компанията за пазара на сгъваеми смарт телефони, заявявайки:

„ Honor ще сътвори най-здравия и непостижим сгъваем смарт телефон “.

Могат ли сгъваемите телефони да станат всеобщи?

През 2019 година компанията Honor бе мощно наранена от наложените наказания от Съединени американски щати върху Huawei и не съумя да създава нови телефони дълго време. Тази обстановка обаче се промени, откакто Honor се отдели от Huawei и китайският производител още веднъж навлезе на пазара. Изглежда, че технологията на сгъваемия екран заема значимо място измежду изследователските и развойните старания на компанията.

В скорошно изявление Джао Минг, основен изпълнителен шеф на Honor, разкри някои от упоритостите на компанията по отношение на сгъваеми телефони.

„ Honor ще сътвори най-здравия сгъваем телефон без конкуренция “, споделя той.

Honor има за цел да направи сгъваемите телефони всеобщи, позиционирайки Honor Magic Vs като съперник на най-хубавите водещи устройства. Практичността на това обаче е много противоречива. Предполага се, че е мъчно за сгъваемите телефони да станат толкоз всеобщи, колкото модели като iPhone 14 или Galaxy S23.

Въпреки това се надяваме, че напъните на компании като Honor ще трансформират това в бъдеще и ще създадат сгъваемите устройства още по-популярни.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР