Сезонът на настинките и вирусите вече е тук. Тази година,

...
Сезонът на настинките и вирусите вече е тук. Тази година,
Коментари Харесай

Чудодейна бабина рецепта срещу болки в гърлото

Сезонът на настинките и вирусите към този момент е тук . Тази година, с изключение на с тях, би трябвало да продължим да се борим и с коронавуриса. Най-често първите признаци на грип и простуда усещаме в гърлото - то стартира да ни нервира леко, зачервява се, а по-късно стартира и да боли, в множеството случаи мощно и трудно.

От болката в гърлото идват и други беди като повдигането на висока температура, запушен нос, цялостна изнемощялост. На всички ни се е случвало да ни боли гърлото и знаем кои хапчета работят и кои не, само че е редно да опитаме да се преборим с вируса или настинката първо по натурален метод, а по-късно с медикаменти.

Важното е заболяването да се хване в точния момент и да не ѝ позволите да се задълбочи.  За задачата би трябвало да пресечете проблемите с гърлото, а е потвърдено, че има един бабин лек, който ще се оправи с болката и неприятното чувство.

Всичко, което ви би трябвало, с цел да си извършите лекарството, е мед, лимон и сода.

Самият проф. Кантарджиев поучава още от началото на пандемията, че можем да противодействаме на болките в гърлото с лимон и сода. 

" Изключително значимо е да не се губи време. Ако хората имат главобол, кашлица и висока температура, не трябва да чакат да им мине, а неотложно би трябвало да вземат ограничения. Първият стадий са антиоксидантите. Затова дезинфекцията на устата и гърлото с лимон и сода и могат да изиграят значима роля като спрат вируса. Защото КОВИД стартира от гърлото и в случай че не се вземат ограничения, освен, че заразяваш семейство и близки, само че слиза и в белия дроб. Комбинацията от лимон и сода може да е доста потребна за хoрата. "

Начин на подготвяне:

Изтискайте сока на половин лимон в дребна паничка, прибавете към него половин ч.л. мед и сода на върха на лъжичката. Разбъркайте сместа добре, до момента в който не се получи гъста пяна.

Изяжте сместа постепенно, на дребни глътки, като се старайте да я задържате колкото се може по-дълго на гърлото си.

Можете да вършиме процедурата по два пъти дневно - заран и вечер. Още на същия ден сигурно ще усетите облекчение на болката.

Вижте по-долу още съвети за подисилване на имунната система:
 Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия  Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия  Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия  Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР