Сезирахме прокуратурата за грубото изборно нарушение в Галиче. ГЕРБ са

...
Сезирахме прокуратурата за грубото изборно нарушение в Галиче. ГЕРБ са
Коментари Харесай

БСП сезира прокуратурата за изборно нарушение в Галиче

Сезирахме прокуратурата за грубото изборно нарушаване в Галиче. ГЕРБ са подготвени да разгласят изключително състояние, за прикрият изборните резултати. Това сподели заместник-председателят на Българска социалистическа партия Кирил Добрев на брифинг, съобщи „ Фокус ".

Добрев разясни, че сигналът е ориентиран против бащата на един депутат от ПГ на ГЕРБ - Красен Кръстев. Той допусна, че от ГЕРБ желаят оставката на Таско Ерменков, с цел да прикрият изборните резултати. „ За да се прикрият изборните резултати от през вчерашния ден, ще се разгласи и изключително състояние, може би ", сподели Добрев.

" Всеки може да желае оставката на който си желае, само че работата на един депутат е да пита дали има проблеми. Проведох персонален диалог с Таско Ерменков. Прочетох поста му през вчерашния ден. В този пост има единствено въпроси. Още повече Таско ме увери, че е сезиран от чиновници в Столична община и Регионална инспекция за опазване на околната среда. Вчера разбрах, че ДАНС и полицията имат такива сигнали. Смятам, че работата на един депутат е да задава въпроси и да пита дали има някакви проблеми. Ако не бяха сходен вид въпроси, нямаше в Хасково да разберем, че има проблем с урана във водата ", сподели Добрев. Той разясни, че ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " ще се събере на следващия ден и ще разиска тази тематика.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР