Северна Македония и още четири страни от региона с обща

...
Северна Македония и още четири страни от региона с обща
Коментари Харесай

Балкански страни премахват тестовете помежду си

Северна Македония и още четири страни от района с обща самодейност и в координацията с министерствата на опазването на здравето взеха решение от понеделник, 12 октомври, да разрешат влизане в страните без използване на отрицателен PCR тест на граничните пунктове, оповестява " Независен весник ".

Правителството на Северна Македония реши на съвещание през вчерашния ден да разреши гладко влизане в страната на жители на Сърбия, Косово, Черна гора и Босна и Херцеговина, а реципрочно е контрактувано и жителите на Северна Македония да пътуват в тези страни, без да демонстрират отрицателни проби за ковид на границата, съобщи bTV.

Досега жителите на Северна Македония можеха да пътуват без PCR тест единствено до Албания и Турция. Решението е било взето по предложение на Комисията по заразни заболявания и поради потребностите на жителите, само че с зов от страна на държавното управление пътуванията да се сведат до най-малко и извънредно за неотложни потребности и с изцяло използване на всички ограничения за персонална отбрана от COVID-19.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР