Северна Корея изстреля днес два неидентифицирани снаряда в посока Японско

...
Северна Корея изстреля днес два неидентифицирани снаряда в посока Японско
Коментари Харесай

Северна Корея изстреля два неидентифицирани снаряда в посока Японско море

Северна Корея изстреля през днешния ден два неидентифицирани снаряда в посока Японско море, съобщи Ройтерс.

Ройтерс се базира на южнокорейската осведомителна организация Йонхап, която на собствен ред се базира на южнокорейската войска.

Двата изстреляни през днешния ден от Северна Корея снаряда в посока Японско море не са достигнали изключителната икономическа зона на Япония, съобщи ТАСС, като се базира на японската осведомителна организация Киодо, която цитира източник от японското държавно управление.

"Нямаме информация снарядите да са достигнали изключителната ни икономическа зона. Към сегашния миг можем да кажем, че няма никаква директна опасност за страната ни ", съобщи държавният източник, съгласно който японските военни експерти са на мнение, че КНДР е изстреляла балистични ракети с дребен обхват.

Северна Корея е изстреляла най-малко един снаряд, който наподобява е ракета с дребен обхват, съобщи американски чиновник, представен от Ройтерс. Служителят приказва при изискване да остане неизвестен.

В настрана изказване почитан чиновник на американското държавно управление съобщи, че Съединените щати са осведомени за изстрелването на снаряди от Северна Корея и че от близко наблюдават обстановката, като обменят информация с Япония и Южна Корея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР