Серия от обири се случват от няколко дни в идеалния

...
Серия от обири се случват от няколко дни в идеалния
Коментари Харесай

Серия обири за дни в най-скъпия квартал на София

Серия от кражби се случват от няколко дни в идеалния център на София. Зрители на Българска национална телевизия алармират за десетки грабежи, осъществени за последния месец в най-скъпия регион – „ Оборище “. В този квартал цените на жилищата са баснословни, стартират от 3200 евро на квадрат и стигат до 5500 евро. Това очевидно е привлякло като магнит кадците.

Само за дни са посетени няколко жилището и офиси в квартала. Задигнати са пари, куп скъпи движимости, както и културни полезности – картини, икони, бижута.

На улица „ Велико Търново “ има няколко посолства и регионът се охранява непрекъснато – и с камери, и с физическа защита. Това обаче очевидно не стопира крадците, които са овършели куп жилища в региона.

„ Прибрахме се от къса отмора и заварихме отворена балконската врата. Касата на вратата беше огъната неведнъж “, съобщи Надежда Дичева, която е измежду пострадалите. Като нея са потърпевши още няколко фамилии от разнообразни елитни кооперации.

От Столична дирекция на вътрешните работи декларирали, че до този миг има един арестуван с повдигнато обвиняване и се организират голям брой полицейски акции в региона.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР