Сериозно унижение претърпя домакинът на Евро 2024 Германия, след като

...
Сериозно унижение претърпя домакинът на Евро 2024 Германия, след като
Коментари Харесай

Японско унижение за Германия

Сериозно оскърбление претърпя домакинът на Евро 2024 Германия, откакто трябваше да преглътне поражение с 1:4 от Япония във Волфсбург. За отбора на селекционера Ханзи Флик провалянето бе трето подред след 0:1 от Полша и 0:2 от Колумбия по-рано това лято. Нещо повече, Бундестима остава със единствено един триумф от началото на годината при 2:0 над Перу през март. След това последва загуба от Белгия (2:3) и зрелищно 3:3 с Украйна. Интересно ще бъде и решението на шефовете на немската федерация за бъдещето на Флик.

Двубоят на " Волксваген Арена " стартира с бързи две попадения. " Самурите " откриха посредством Джуня Ито, който съумя да изпревари Антонио Рюдигер и засече топката във вратата на Марк-Андре тер Щеген.

Германия отвърна в 19-ата минута, когато Флориан Виртц изведе Льорой Сане, който вкара с обмислен удар за 1:1. Само 3 минути по-късно японският ураган стартира постепенно, само че несъмнено да разрушава противника. Аясе Уеда изведе гостите за 2:1, последваха куп положения пред вратата на стража на Барселона. В същото време Германия очевидно агонизираше и в нападателен, и в отбранителен проект.

И въпреки всичко интригата се резервира до края. В 90-ата минута Такефусе Кубо лиши в средата на терена, напредна и подаде за Такума Асано, който вкара в опразнената врата.

Крайният резултат оформи Ао Танака с глава за смут на почитателите на Бундестима.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР