Сериозен скандал разбуни духовете в Германия, а в центъра е

...
Сериозен скандал разбуни духовете в Германия, а в центъра е
Коментари Харесай

AI даде интервю от името на Шумахер

Сериозен скандал разбуни духовете в Германия, а в центъра е Михаел Шумахер. Пилотът, който преди съвсем 10 години претърпя тежка мозъчна контузия при ски случай, се възвръща в фамилното имение, а брачната половинка му Корина не позволява съвсем никого да припари до него.

Самата тя извънредно рядко дава информация за здравословното му положение, а в случай че въобще показа нещо, то е прекомерно нищожно.

Стигна се до такава степен папараци да изнудват Корина Шумахер за съществени суми, потвърждавайки, че разполагат със фотоси на брачна половинка й, само че до публикуването им по този начин и не се стигна. И по тази причина тази заран вест номер 1 в Германия бе изявление с именития водач!

То бе оповестено от вестник Die Aktuelle, само че с едно значимо конкретизиране. Отговорите не е давал персонално Михаел Шумахер, а изкуствен интелект. Така наречените AI приложения са отговаряли от името на германеца, обработвайки голямо количество от информация в интернет и доближавайки (може би) отговорите оптимално до действителността.

Така от " думите на Шумахер " излиза наяве, че той може да се изправя на краката си благодарение на околните си, както и да осъзнава какво се случва към него.

От изданието признаха, че " изявлението " е провокация, като цели да се издигнат въпроси както за навлизането на технологиите в живота, по този начин и за политиката на фамилията Шумахер за тотална изолираност и липса на каквато и да било информация към милионите почитатели на водача.

Веднага след публикуването заваляха тежки рецензии, че по този метод се петни името на Шуми и се прикани към съществени наказания за разпространение на подправена вест.

В последните месеци към името на водача най-вече се разшумя поради откривателя му Еди Джордан, който на няколко пъти обществено разяснява по какъв начин " Михаел е тук, само че в действителност не е ".

Наложи се реакция и от Жан Тод - някогашен началник на Ферари и един от дребното позволени от Корина до леглото на Михаел, съобщи dir.bg. Ексначалникът прикани да се спрат сензационните трудове и фамилията на Шуми да бъде оставено на мира.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР