Сериалът Съни Бийч се завръща, а с него и ролята

...
Сериалът Съни Бийч се завръща, а с него и ролята
Коментари Харесай

Иво Аръков за новия сезон на "Съни бийч": Ако е забавно, е добре свършена работа


Сериалът " Съни Бийч " се завръща, а с него и ролята на Младен на Иво Аръков. За провокациите и запазването на бургаския акцент той споделя пред Зейнеб Маджурова в " Тази заран ".

Хитовият комедиен сериал стартира от 2 май по bTV и ще се излъчва от понеделник до сряда от 21.00 часа.

" Ако е занимателно - е добре свършена работа ", споделя артистът, само че прецизира, че ключът за положителната му роля е, че я изиграва съществено.

В облика на Младен му подхожда неговата доверчивост, тъй като " той е като дете и е необременен. Живее живота си в естетика с природата ".

За ролята си Иво Аръков употребява типичния бургаски диалект, който в предишното е трябвало да в профил.

Започвайки да учи в НАТФИЗ, постоянно имал занимателни случки затова. През смях си спомня по какъв начин в очерк в първи клас, в който държал бебе, споделил " Туй не й мою ", вместо " Това дете не е мое ". По съвет на преподавателя си обаче, пази диалекта си и го употребява " на вярното място и в вярното време ".



Ролята на Младен на Иво Аръков е емблематична, само че, несъмнено, не е единствена. В Истанбул артистът снима в турски сериал, дружно с Каванч Татлъту.

Започва с дребна роля на служител на реда единствено за ден, само че задължението му се трансформира и за месец играе съветски нарушител.

" Страхотна магия е! " - споделя за фотосите в Турция.

В персонален проект Иво Аръков пътува доста със своята другарка. Разказва, че я е срещнал малко след началото на пандемията и са дружно от първата си среща.

" Човек участва в живота на различен с причина. Затова, когато се срещаме споделяме - до момента в който гибелта ни раздели. Винаги има разлъка, тъй като човек се ражда и умира самичък. Но постоянно има урок " - споделя той философията си за живота и любовта.

Предстои му лято с актьорски вечери във Варна, Русе, Созопол, Бургас, Стара Загора и Добрич.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР