Сериалът на Hulu „Пам и Томи“ пресъздава много травмиращ етап

...
Сериалът на Hulu „Пам и Томи“ пресъздава много травмиращ етап
Коментари Харесай

Сериалът „Пам и Томи“ пресъздава травмиращ за Памела Андресън момент 

Сериалът на Hulu „ Пам и Томи “ пресъздава доста травматичен стадий от живота на Памела Андерсън, написа People, базирайки се на собствен източник.

Сайтът напомня, че в края на 90-те години Андерсън и тогавашният й брачен партньор барабанистът на Mötley Crüe Томи Лий бяха забъркани в секс скандал.

Почти едночасовият секс запис е сниман от двойката по време на медения им месец, а по-късно откраднат от вкъщи им и публикуван без тяхното единодушие.

След премиерата на сериала през вчерашния ден, източникът на People, за който се показва, че е бил покрай обстановката, изяснява, че има чувство, че „ шоуто експлоатира Памела наново “.

„ След приключването на секс записа, обстановката беше доста травматична за Памела. Несправедливо е тя още веднъж да бъде подложена на тази контузия. Това е като бъркане със сол в раната “, споделя той.

Източникът на медията акцентира, че Андерсън заслужава почитание. И добавя, че има разлика сред това хубавицата да се снима за еротични списания, което е неин умишлен избор, и нахлуването в интимния й живот.

LILY JAMES
SEBASTIAN STAN
SETH ROGEN
— Pam & Tommy on Hulu (@pamandtommy)
Първите три епизода на „ Пам и Томи “ бяха излъчени в сряда. Минисериалът, в който вземат участие Лили Джеймс в ролята на Пам и Себастиан Стан като Томи, споделя за четиридневния флирт на двойката, довел до сватбата им на мексикански плаж през 1995 година Продукцията е фокусирана върху абсурда със секс кино лентата им.

„ Никога не съм го гледала и не съм спечелила нито $ от това. Това бе откраднато от нас имущество “, споделя Андерсън в „ Watch What Happens Live “ през 2015 година

До момента с Томи Лий не са коментирали минисериала, само че приятелката на Андерсън Кортни Лав го дефинира като възмутим.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР