Сериалът на Българската национална телевизия Войната на буквите“ предизвика много

...
Сериалът на Българската национална телевизия Войната на буквите“ предизвика много
Коментари Харесай

Юлиан Вергов каза тежката си дума за Войната на буквите

Сериалът на Българската национална телевизия " Войната на буквите “ провокира доста мнения в обществените мрежи от началото на излъчването си. От 15 януари насам в праймтайма в неделите минаха четири епизода на поредицата.

След последния, който Българска национална телевизия пусна на 5 февруари, коментар направи и едно от най-обсъжданите имена в актьорската колегия в последните месеци – Юлиан Вергов. Той има опит от много участия в хитови родни сериали и филми. 52-годишният софиянец се изрече ласкаво за историческата продукция.

" Войната на буквите “…и режисьорът играе.. и ми е забавно..и отново ще го гледам…и младите са прелест… “, написа той в обществените мрежи.

Снимката, която разгласява към поста си, е на режисьора Зоран Петровски, който стои зад последния епизод, а любопитното е, че влиза и с роля в него. Петровски от дълго време е част от българската кино промишленост. Освен това той има дете от българската актриса Силвия Петкова, а преди година стана известен и като победител в шестия сезон на " Сървайвър “.

Самият Вергов е добър другар с някои от основните герои във " Войната на буквите “ като Захари Бахаров, Теодора Духовникова, Валентин Танев и Деян Донков.

Под поста му незабавно заваляха лайкове и мнения като множеството хора подкрепяха мнението му, само че някои го оспориха. Един от почитателите му попита дали е гледал исторически холивудски продукции като " Смело сърце “ и " Патриотът “, на което Вергов отговори с това, че те имат бюджети надлежно 53 и 100 милиона $.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР