Сериалът Короната“ има опит в това да се рови надълбоко

...
Сериалът Короната“ има опит в това да се рови надълбоко
Коментари Харесай

Netflix може да излъчи скандалното интервю на Даяна

Сериалът „ Короната “ има опит в това да се рови дълбоко в тайните на кралското семейство. Съвсем скоро е допустимо обаче от Netflix да си имат съществени проблеми с принц Уилям. Причината – оповестява се, че в сезон 5 на хитовия сериал на Netflix ще има епизод, който включва скандалното изявление на принцеса Даяна с журналиста Мартин Башир от 1995 г, пишат от “Variety ”.

Интервюто й в английската " Панорама " е едно от най-гледаните, само че слага въпроса за моралните правила в публицистиката. В него Даяна за първи път приказва за изневерите, неналичието на поддръжка от  кралското семейство и натиска върху психическото й здраве. А неналичието на възприятие за мярка и стремежът към сензация непременно в последна сметка опропастяват живота на всеки забъркан в изявлението.

Твърди се, че платформата е похарчила милиони единствено за този епизод, въпреки принц Уилям да прикани изявлението повече да не се излъчва в ефир. През май 2021 година той показа пред света прочувствено обръщение, в което твърди, че изявлението от 1995 година е влошило още повече връзките сред родителите му и е предизвикало пагубни страхове, параноя и самотност у майка му.

Според принца изявлението няма легитимност и не трябва да се излъчва в никакъв случай повече. „ На процедура то вкара един подправен разказ, който в продължение на четвърт век се комерсиализира от BBC и други ", показа тогава Уилям.

По всичко наподобява обаче, че това не е задоволително, с цел да накара основателите да си послужат с нужното здравомислие. Вместо да стъпват безшумно и уважително, с цел да не разсънят сенките от предишното, основателите на сериала протягат ръка към персоналния свят и достолепието на кралското семейство, с цел да приковат феновете към екрана. Тезата им е, че интервюто е основна част от историята и не може да бъде заобиколено.

" Излъчването му ще е в действителност травматично, а единствената отбрана, с която принц Уилям разполага, е да не го гледа ", споделя Ингрид Сюуард, основен редактор на списание " Majesty ".

Сезон 5 на „ Короната “ следва да бъде излъчен през ноември 2022 година, като Елизабет Дебики ще изиграе принцеса Даяна.

 
Принцеса Даяна още веднъж е муза на фешън сбирка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР