Септември (София) и ЦСКА - София трябва да решат четвъртия

...
Септември (София) и ЦСКА - София трябва да решат четвъртия
Коментари Харесай

ЦСКА - София търси 1/4-финал в гостуване на Армията срещу Септември

Септември (София) и ЦСКА - София би трябвало да решат четвъртия осминафинал в шампионата Sesame Купа на България. Срещата ще се реши след 90 или 120 минути, като при тъждество двата тима ще извършват дузпи за определянето на победител. Домакин на конфликта, който стартира в 12:00 часа, е тимът на Светослав Петров, само че сцена на събитията ще бъде стадионът на " алените " в Борисовата градина. До този миг към този момент три отбора от efbet Лига си завоюваха класиране за четвъртфиналите в конкуренцията - Локомотив (София), Арда (Кърджали) и Спартак (Варна).

В предходния кръг Септември отстрани Крумовград на Велислав Вуцов, като победният гол падна след прецизен удар на капитана Асен Чандъров. Наставникът Светльо Петров, който е добре познато име на стадион " Българска войска ", изрази мнение след триумфа над Крумовград, че времето до дуела с " алените " е задоволително, с цел да могат футболистите му да си починат и да са подготвени за сериозна борба. " За един футболист няма нищо по-хубаво от това да играе мачове с ЦСКА ", съобщи тогавашният полузащитник.
 Светослав Петров: За един футболист няма нищо по-хубаво от това да играе мачове с ЦСКА Светослав Петров: За един футболист няма нищо по-хубаво от това да играе мачове с ЦСКА
Същевременно ЦСКА - София влиза в срещата след извънредно неуверената изява на тима в Съединение, където момчетата на Саша Илич срещнаха съществени усложнения против локалния Гигант. " Червените " не съумяха да надвият за 120 минути третодивизионния тим, който приключи мача с девет души, и трябваше при дузпите вратарят Димитър Евтимов да се трансформира в воин.
 Юрген Матей изигра последния си мач за годината Юрген Матей изигра последния си мач за годината
Срещата поради наказване пропуща капитанът на " алените " Юрген Матей, който против Гигант получи пети жълт картон през сезона. Националът Иван Турицов и Марселино Кареасо пък ще би трябвало да внимават против Септември, тъй като са с по четири жълти картона и при нов подобен ще пропуснат гостуването на Берое при започване на 2023 година. 
21  Гигант (Съединение) - ЦСКА - София
Под въпрос за мача на " Армията " са Бисмарк Чарлс и Лазар Туфегджич, които бяха сменени наложително от Илич при гостуването в Съединение през предишния уикенд. Сръбският атакуващ халф беше фаулиран жестоко, което наложи да тренира на омекотен режим в последните дни. Аут от състава на ЦСКА - София сигурно са трайно контузените Асен Дончев и Дауда Бамба, които бяха оперирани през есента. Няма го и Георги Йомов, който е със спрени права от лятото, откакто даде позитивна проба за допинг.

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) - ЦСКА - СОФИЯ

Вероянти сформира:

СЕПТЕМВРИ (
Старши треньор: С. Петров

ЦСКА - СОФИЯ (
Старши треньор: С. Илич

СЪДИЯ:
СТАДИОН: 
НАЧАЛО: 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР