Сензационно видео се разпространява с бясна скорост в интернет. На

...
Сензационно видео се разпространява с бясна скорост в интернет. На
Коментари Харесай

Сензационно видео изтече в мрежата: Транссексуалната Емили като момче в компанията на Фики

Сензационно видео се популяризира с гневна скорост в интернет. На него се вижда скандално нашумялата Емили Тротинетката преди пет години, когато към момента не си е сменила пола, в компанията на не кой и да е, а на попфолк звездата Фики Стораро. 
Емили преди 5 години
Екстравагантната личност нашумя около връзката си с културиста Тихомир Рангелов, който известно време се представяше като трансджендъра Мелиса, а по-късно още веднъж си върна предходния си мачовски тип.

Емили ускори още повече известността си и с безумното си решение да излезе на автомагистралата с тротинетка. Така тя влезе във всички централни новинарски излъчвания и утринни блокове.

Та клипчето, което шества из медийното пространство сега, е задоволително доказателство за тези, които към момента не имаха вяра, че Емили в действителност е от мъжки пол.

В обществените мрежи могат да се срещнат и мнения от вида на този, че Емили се е родила хермафродит, само че в зрелост избрала да е жена. Друг забавен подробност от половия живот на Емили, за който се твърди, е, че си падала по дами с противоположна ориентировка, само че Тихомир бил изключение от правилото. 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР