Семейството на ромския славей Софи Маринова се готви да отпразнува

...
Семейството на ромския славей Софи Маринова се готви да отпразнува
Коментари Харесай

Родителите на Софи разкриха всички тайни за мъжете й

Семейството на ромския славей Софи Маринова се готви да отпразнува формалния й бракоразвод с Тодор Давидов – Гринго, който пристигна единствено 4 месеца с след обилната женитба, която двойката подвигна.

На 26 юни съдът в Етрополе раздели Софи и Гринго по член 50 от фамилния кодекс по взаимно единодушие. Според решението на съда някогашният охранител си потегля от живота на Софка по този начин, както е влезнал – гол като пушка. Певицата нямало да повдигне обвинявания против него за междинна телесна щета. Твърди се, че айтозлията й посягал постоянно и през юни и счупил ръката за повторно.

Скандалите в фамилията почнали от първия ден, а нормално мотивът бил еднакъв – ревнивост.

Екип на „ Уикенд “ посети родителите на Софи Маринова, които не могат да се нахвалят от щерка си. Освен на тях и роднините Софи пособия с пари на локалната болница, на домове за изоставени деца. Щом обаче зачекват тематиката за пресния бракоразвод на звездата, Мари и Марин внезапно сменят настроението.

„ Аман от тези нейни мъже голтаци. Днешните мъже, като се ловиш с тях, те гледат всичко да идва от дамата, тя да носи у дома. Аз съм й казвал, че поради нейната популярност и пари са с нея. Заръчах й да не взема към този момент небогати момчета голтаци, а да си откри богат човек, който се е наситил на парите и живота, на дамите също. Тя вика правилно, но нали би трябвало да го обичаш тоя човек, да го харесваш. Съдбата й е такава, Не че не я харесват мъжете, доста я обичат даже, но парите й ги подлудяват. При нея животът е прекрасен. Софи все си глези мъжете – дарове, екскурзии, купува им облекла, всичко. Как няма да желаят да са с нея? Ама Господ едно дава-друго взема. Викам й: „ Даде ти заложба глас-гласище, ма на мъж не случи, не си щастлива с жененето “. Дано ориста се обърне и в този момент нататък да е щастлива и да си откри същинската половинка. Тя е доста честна, надарена, не изневерява. След тия трима мъже, ха нека, идващият да е нейният човек и да се случи от нейната рогозка “, споделя майка й.

Петър, първият мъж на Софи, от който е синът й Лоренцо, по този начин и не се задомил за друга след раздялата. Като в безизходен турски сериал певицата се залюби с доведения си наследник Дачо и го изостави. Тя два пъти се разминаваше с венчилото с него.

Преди 4 години ориста я среща с Гринго в Германия. По това време той работел като охранител в локално заведение в Берлин. Двамата се залюбили по време на престоя й в немската столица. За малко време Софи го изстрелва в звездата орбита на чалгата и Гринго записва песни и дуети със Софи. И до момента в който твърдеше, че Софи гои е трансформирала и към този момент не е хулиган, истината се оказва трагична. Ревност непрекъснатите боеве станали всекидневие. Преди три години Гринго по този начин я потрошил, че се наложило да кърпят ръката на Маринова с 15 шева.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР