Семейството на Мадона се страхуваше от най-лошото, след като 64-годишната

...
Семейството на Мадона се страхуваше от най-лошото, след като 64-годишната
Коментари Харесай

Пазили са в тайна случилото се с Мадона. Страхували са се от най-лошото

Семейството на Мадона се " опасяваше от най-лошото ", откакто 64-годишната певица получи " сериозна бактериална зараза ".  

Епатажната артистка към този момент е в реанимация, откакто се оказа, че е открита в безсъзнание. Тя се болести на 24 юни 2023 година и макар че здравето й се „ усъвършенства “, звездата на сцената към момента е „ под лекарско наблюдаване “. Съобщава се, че щерка й, 26-годишната Лурдес Леон, е била до нея през цялото тестване.

Семеен другар на международната суперзвезда описа по какъв начин фамилията й се " подготвяло за най-лошото " след ужасяващото тестване, защото " всички имаха вяра, че могат да я изгубят ", пише Daily Mail.

„ През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развият нещата и фамилията й се готвеше за най-лошото “, споделят те.

„ Ето за какво това се пази в загадка от събота. Всички имаха вяра, че можем да я загубим и това беше действителността на обстановката “, сподели вътрешен човек.

Нейният управител удостовери, че идното турне на Мадона се отсрочва, като написа: „ В събота, 24 юни, Мадона разви сериозна бактериална зараза, която докара до няколко дни в интензивното поделение. Здравето й се усъвършенства, само че тя към момента е под здравно наблюдаване. Очаква се цялостно възобновяване. "

Припомняме, 64-годишната Мадона загуби съзнание и беше откарана в болница, където беше интубирана.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР