Семейство остана с разбито сърце, когато бременна жена припадна и

...
Семейство остана с разбито сърце, когато бременна жена припадна и
Коментари Харесай

Бебе, родено със секцио, докато майка му умираше, е намерено мъртво в леглото на баща си в двойна трагедия

Семейство остана с разрушено сърце, когато бременна жена припадна и умря, а лекарите не можаха да спасят нейния дребен наследник, който тя по този начин и не роди да се срещнем.

Лора Барнс, на 22, ненадейно колабира през май 2022 година вследствие на белодробна емболия. Тя роди Декстър посредством незабавно цезарово сечение, само че трагично в никакъв случай не пристигна в схващане. В друга покруса за нейното семейство, мъничкото бебе умря два месеца след майка си.

Разследването на гибелта на младата майка откри, че тя е била бременна в 15 седмица, когато е била призната за първи път в Royal Blackburn Hospital през януари 2022 година Тя беше диагностицирана със съсирек в съд в черепа си и стартира лекуване с тинзапарин, антикоагулант, който се употребява за лекуване на дълбока венозна тромбоза и предотвратява образуването на кръвни съсиреци.

Въпреки това, чуване в правосъдния съд на Престън разбра, че тя не е получила вярната доза медикаменти и няма доказателства, които да допускат, че Лаура е претеглена, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР