„Семейство Кръшкачи или семейство Изневяра ще им отива повече“, бълват

...
„Семейство Кръшкачи или семейство Изневяра ще им отива повече“, бълват
Коментари Харесай

Вижте след колко изневери Петканов и Александра се ожениха

„ Семейство Кръшкачи или семейство Изневяра ще им отива повече “, бълват почитателите на " ВИП Брадър " за новосъздаденото семейство Петканови в обществените мрежи, написа " Телеграф ".

Моделът Александра Богданска и Лудия кореспондент Даниела Петканов влязоха в Къщата след една от най-грозните раздели в родния елит. 23-годишната хубавица бе изневерила на своя обичан и нараненото ми его беше го предиздвикало да пусне в профила си фотоси на неверницата с новия, който й бърка с пръст в устата.

Придружени от текст, в който разказана каква никаквица е. Обществото се раздели на две, а Богданска дълго не можеше да се съвземе от унижението. Няколко месеца по-късно обаче пусна фотография с новия си любовник- италианец.

Алекс и Дани се съгласиха да влязат в Къщата, където стоплиха връзките си и даже се наложи да потвърждават любовта си на детектор на лъжата. Оказа се, че Лудия кореспондент е изневерил повече от 5 пъти на своята благоверна, а тя към 10.

След като картите бяха свалени и двамата подписаха брак в къщата на ВИП Брадър. Според доста от феновете това е фарс, с цел да могат двамата да приберат хонорар от 200 000 лв..

тагове Дани Петканов Александра ВИП Брадър женитба изневяра
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР