Селин Дион винаги успява да стопли сърцата на феновете. Музикалната

...
Селин Дион винаги успява да стопли сърцата на феновете. Музикалната
Коментари Харесай

Селин Дион: Да се грижим за себе си и за близките

Селин Дион постоянно съумява да стопли сърцата на почитателите. Музикалната звездата от Квебек употребява акаунта си в Инстаграм, с цел да изпрати позитивна поръка на почитателите си, до момента в който целият свят се лимитира и се пробва да спре разпространяването на ковид.

Певицата, която беше принудена да спре международното си турне Courage “, изясни, че е вкъщи с трите си деца.

„ Надявам се всички да се грижите добре за себе си в тези изключително сложни моменти. Вкъщи съм със фамилията си и вземаме нужните защитни ограничения, с цел да останем здрави и безвредни. Моите мисли и молебствия са за всички тези, които са изгубили близки, с тези, които са заболели и с всички, които са наранени от тази трагична обстановка. Пожелавам ви мощ и храброст и се надявам, че позитивните вести ще върнат живота ни в обикновено положение доста скоро. Сега повече от всеки път се надявам, че музиката ще ви донесе комфорт и вътрешен мир “, написа тя.

" Всички сме загрижени дружно. Нека бъдем положителни един към различен и да се грижим за себе си и другите ", написа в умозаключение певицата, която ще навърши 52 години на 30 март.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР