Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе призна, че отборът му е

...
Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе призна, че отборът му е
Коментари Харесай

Алиу Сисе: Не показахме всичко, което можем

Селекционерът на Сенегал Алиу Сисе призна, че тимът му е бил надигран от Англия. “Лъвовете от Теранга ” изгубиха с 0:3 на осминафиналите на Мондиал 2022 и напущат шампионата, само че оставиха положителни усещания си изявите си. 

“Първите 30 минути бяха забавни, само че пропуснахме ситуациите си. Англия игра доста мощно. Те ни превъзхождаха в единоборствата, а също така са чудесно готови в техническо отношение. Не показахме всичко, на което сме способни. Работихме в продължение на години, с цел да стигнем тук. Англия обаче е на 5-о място в международната класация и разликата си пролича. Гордея се с момчетата. Трябва обаче да признаем по-високата класа на англичаните. Вторият им гол ни сложи под огромно напрежение. След третия всичко беше ясно. Дори тогава не се предадохме и продължихме да нападаме. Харесвам този нрав на тима ”, проучва Сисе. 
 Сенегал не помни по-тежка загуба на огромно състезание Сенегал не помни по-тежка загуба на огромно състезание
“Участието ни на Световното състезание е част от развиването ни като тим. Това е дълъг развой. Трудим се непрекъснато, с цел да повдигнем равнището си. Искаме да се конкурираме със противници от най-висока класа. Разбира се, че ни липсваше Садио Мане. Но съм удовлетворен от представянето ни във всички 4 мача в Катар ”, продължи някогашният халф. 

“Направих три смени на почивката, тъй като не желаех да допуснем 10 гола. Трябваше да създадем проблеми на Англия ”, добави Сисе.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР