Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош отрече, че между него и

...
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош отрече, че между него и
Коментари Харесай

Сантош: Нямам проблем с Роналдо, приятели сме от години

Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош отхвърли, че сред него и звездата на отбора Кристиано Роналдо има проблем, откакто нападателят бе оставен на аварийна пейка при успеха над Швейцария с 6:1 в осминафиналите на Мондиал 2022. Роналдо не изглеждаше благополучен от решението на Сантош, въпреки че се появи в игра през второто полувреме.

" Няма проблем с нашия капитан. Ние сме другари от години. Говорихме преди мача и той нямаше никакъв проблем с решението ми. Той е образец за другите. Всички играчи са разнообразни, това беше тактиката ми за този мач. Реших, че това е най-хубавият вид против Швейцария ", разяснява Сантош след звучния триумф, който изпрати " мореплавателите " на четвъртфиналите в Катар. " Това беше положително показване, страховит мач, играчите заслужават поздравления. Сега би трябвало да слезем на земята, имаме нов мач след четири дни ", добави Сантош.

Героят Гонсало Рамош, който размени Роналдо в титулярния състав и осъществя хеттрик, насочи ласкави думи към седемкратния притежател на Златната топка. " Той е нашият капитан, нашият водач, всички желаеме да играем един до друг с него ". Ветеранът в отбрана Пепе също отхвърли да има проблем с Роналдо. " Той е благополучен и изцяло съсредоточен. Той знае, че най-важното нещо е националният тим ", сподели бранителят, който вкара един от головете.

Португалия се изправя против Мароко в спор за място на полуфиналите в събота от 17:00 часа. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР