Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор по футбол Ясен Петров заяви, че
Коментари Харесай

Ясен Петров: Изненадан съм от желанието за игра на националите

Селекционерът на националния тим по футбол Ясен Петров съобщи, че настроението в отбора е положително и той персонално е сюрпризиран от формата и желанието за игра на своите избраници. " Лъвовете " отпътуваха тази заран (31 май) за трите си контролни мача с участници в европейското състезание.

България се изправя против Словакия на 1 юни в Рийд, Австрия, против Русия на 5 юни в Москва и против международния първенец Франция на 8 юни в Париж.

Снимка: Lap.bg

" Не отиваме като обречени. Поканени сме от доста тежки противници, само че отиваме с задачата да ги затрудим оптимално и в случай че можем, да спечелим. Няма мач, в който да не желаеме да успеем. От тези три дни, в които тренирахме, за мое учудваме футболистите са в доста положително положение. Изненадан съм от тяхното предпочитание за игра. Настроението е положително и се надявам това по някакъв метод да се отрази и на играта ни. Отново имаме малко време и влизаме в тежка серия, само че в тези мачове можем да градим тим ", съобщи Петров на летище " София ".

От състава отпаднаха Спас Делев, Антон Недялков, Георги Йомов, Кристиан Димитров, Димитър Костадинов и капитана Георги Костадинов.

Снимка: Lap.bg

" Всички футболисти ще вземат присъединяване, уповавам се. На всеки ще се даде късмет. Искаме да дадем опция на всеки да покаже своите благоприятни условия. Това е една сцена, на която всеки един може да покаже себе си. Дай Боже някой да извлече изгода от тези контроли и да подпише контракт с тим от положително състезание ", добави Петров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР