Сю Радфорд избухна срещу трол в социалните медии, който я

...
Сю Радфорд избухна срещу трол в социалните медии, който я
Коментари Харесай

Сю Радфорд избухна срещу трол по време на ваканционен скандал, докато се радва на 26-ата си ваканция за две години

Сю Радфорд избухна против трол в обществените медии, който я упрекна, че е „ болест “, когато показа скорошните си фотоси от ваканцията.

Звездата от 22 Kids & Counting, 49, води фамилията си в техния дом на колела за £40 000, отбелязвайки 26-ия празник на Radford за две години. Сю и нейното поколение постоянно са съдени от феновете, като мнозина се чудят по какъв начин могат да си разрешат да подхващат толкоз доста пътувания. Въпреки това, един почитател в Instagram се размина с риалити звездата, когато я упрекна, че пилее парите на данъкоплатците.

Споделяйки екранна фотография на ядосаната замяна сред двойката, Сю сподели известие от мъж на име Адам, което гласеше: „ Ти си болест... [Това е] платено от данъкоплатеца “ в отговор на фотография на семейство Радфорд, до момента в който се любуват на барбекю на отмора в кемпера си.

Разкривайки отговора си, тя написа: „ Чудя се дали Адам е поданик с висока ставка или Адам въобще заплаща налог? Може би е малко обезпокоен, той не има дом на колел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР