Селекционерът на националния отбор на Мароко Уалид Реграги призна, че

...
Селекционерът на националния отбор на Мароко Уалид Реграги призна, че
Коментари Харесай

Мароканският селекционер: Ние имаме най-добрия вратар в света

Селекционерът на националния тим на Мароко Уалид Реграги призна, че Белгия е любимец в мача сред двата тима от група “F ”. Двата отбора се изправят в неделя от 15:00 часа.

" Фаворит е Белгия, дано назовем котката котка ", сподели той на конференцията си преди мача.

" Има доста мнения и рецензии към Белгия, само че аз съм уверен, че тимът им ще е по-добър във втория мач. Дали желаеме или не, Белгия е любимец. - Имат приказен треньор, играчи от международно равнище като Де Бройне, Азар и Витцел, а на пейката стоят Батшуай и Лукаку. Ако би трябвало да бъдем малко националисти, мисля, че ние имаме най-хубавия вратар на света (б. а. Ясин Буну), само че като душeвност това е Тибо Куртоа. Те имат опит, играят дружно от четири-пет години, в същата система, с топ футболисти. Бяха полуфиналистите на последното международно състезание и постоянно са на огромните шампионати ", аргументира се Реграги.

" Това, което е несъмнено, е, че ще има празник в Белгия след мача, само че ще забележим за коя общественост (смее се). Ще има празник на стадиона и отвън него, дано да има приятелство ", прикани той.

" За някои от нашите играчи, които имат двойно поданство, това е страната, където са родени и израснали (б. а. - Анас Зарури, Билал Ел Канус, Селим Амала и Илиас Шер), някои от тях можеха да изберат да играят за другата страна.

" Сега имаме една точка, това ще ни освободи и ще ни разреши да бъдем по-силни душевен ", сподели още Валид Реграги.

Иначе бранителят Нусаир Мазрауи е под подозрение за дуела. 25-годишният защитник на Байерн има травма в крайници, получена в срещата с Хърватия.

" Мазрауи ще пропусне и днешната подготовка, само че се надявам да го имаме в състава си в неделя ", разяснява Рeграгуи.

Очаква се крайното решение за възможното присъединяване на 25-годишния Мазрауи да бъде взето на следващия ден.

" Все още има 24 часа преди началото на дуела. Ще преценим какъв брой основни са рисковете към неговото включване в мача. Вероятно всичко ще се реши на следващия ден ", сподели още треньорът на Мароко.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР