Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви, че

...
Селекционерът на националния отбор на Аржентина Лионел Скалони заяви, че
Коментари Харесай

Лионел Скалони: Знаем, че отборът ще направи всичко възможно

Селекционерът на националния тим на Аржентина Лионел Скалони съобщи, че е уверен, че неговият тим ще направи всичко допустимо, с цел да завоюва против Нидерландия в утрешния четвъртфинал на международното състезание в Катар.

По време на своята конференция Скалони разяснява още и слуховете към положението на Анхел Ди Мария и Родриго де Пол, откакто първият пропусна осминафинала против Австралия поради контузия, а за другия се появиха информации, че има мускулен проблем.

" По принцип те се усещат добре и ще забележим на тренировката през днешния ден какъв да бъде съставът. Вчера тренирахме при закрити порти и не знам от кое място идват тези информации. Но тимът е преди всичко и тези, които ще излязат на терена, ще бъдат изцяло подготвени. Знаем, че тимът ще направи всичко допустимо, както и в предходните мачове. Понякога играем доста добре, от време на време - не толкоз добре, ни постоянно сме ние и почитателите правят оценка това. Знаем, че ще дадем всичко, знаем, че футболът може да бъде хубав, само че и нечовечен ", съобщи Скалони.

Аржентинският ментор разкри и дали в отбора са обърнали по-специално внимание на осъществяването на дузпи поради обстоятелството, че последния конфликт сред " гаучосите " и Нидерландия бе решен точно след изстрели от бялата точка на полуфиналите на Мондиала в Бразилия през 2014 година.

" Винаги изпълняваме дузпи преди и след мачовете, само че постоянно става въпрос за шанс, стигне ли се до такава степен. Надявам се да няма дузпи, а мачът да свърши преди този момент ", показа Лионел Скалони.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР