Селекционерът на младежкия национален тим на България Александър Димитров направи

...
Селекционерът на младежкия национален тим на България Александър Димитров направи
Коментари Харесай

Сашо Димитров: Има два пътя – българщината или да следваме задачите си

Селекционерът на младежкия народен отбор на България Александър Димитров направи забавен коментар след загубата на „ трикольорите” с 0:1 от Сърбия в европейска подготовка, играна на стадион „ Салвия” в София.

„ Много сме разочаровани от тази загуба. Не заслужавахме да загубим, момчетата ужасно доста се постараха. Дадоха всичко от моментните си благоприятни условия. Жалко за тази загуба Не трябваше да губим, имахме и шансове даже да спечелим. Футболът по тази причина е забавен.

Отдавам пропуските на малшанс. Постараха се момчетата, само че на този стадий това съумяха да създадат.

Позитивите са, че в този мач играхме малко по-добре в отбрана. Има темперамент, страст, разпределяне. Има дух, има колектив, има всичко, само че няма шанс.

Бъдещето за играчите е да играят повече в клубовете си. В момента единствено 6 индивида са твърди титуляри в тимовете си е А група. Играят ли имат огромно бъдеще, в случай че не играят, нищо няма да стане.

Трябва да работим в тази посока, тази загуба да не повлияе на играчите за мача с Латия. Това им споделих доскоро, пред нас има два пътя - да изберем българщината, да умираме и да се упрекваме един различен, или да си следваме дилемите, да се възстановим и да отидем в Латвия да победим”, показа Александър Димитров пред Българска национална телевизия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР